Rahoitus

Tulisijasi hankinta ei jää rahoituksesta kiinni, sillä yhteistyösopimuksemme Santander Consumersin ja Resurs Bankin kanssa takaa nopean ja helpon rahoituksen.

Santander-rahoituksen hankit verkossa kätevästi ajankohdasta riippumatta. Hakemuksen pääset täyttämään Santanderin sivustolla, ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla.

Esimerkki rahoituksesta:

  • Summa 3000 €
  • Laina-aika 3 vuotta
  • Kuukausierä 102,06 €
  • Avausmaksu 49 € ja tilinhoitomaksu 8 €/kk
  • Korkojen ja kulujen määrä on 674,04 €.
    Esimerkki perustuu 9,47 % korkoon (todellinen vuosikorko 14,56 %).
Pönttöuuni valmistetaan vielä tänäkin päivänä perinteisellä menetelmällä muuraamalla poltettua tiiltä savilaastilla uunin kuorta vasten – samalla tavalla kuin 100 vuotta sitten. Olemme kuitenkin kehittäneet perinteistä uunia ja parantaneet sen laatua käyttämällä joitakin nykyaikaisia materiaaleja ja menetelmiä. Toimittamissamme uuneissa tulipesän pohjalle laitetaan rakoarina, jotta tuli palaa puhtaammin ja tuhkaluukku vaatii tyhjennystä harvemmin. Olemme näin yhdistäneet perinteisen lämmitystavan ja nykyaikaisen käyttömukavuuden.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä on mahdollista saada kotitaloustyöstä, joka teetetään kotona tai vapaa-ajan asunnossa, esimerkiksi mökillä. Tämänkaltaista työtä ovat siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus. Meidän tekemiemme töiden tapauksessa, esimerkiksi hormien tai takan kunnostaminen tai asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin.

Kuinka paljon vähennystä voi saada?

Kotitalousvähennystä voi saada maksimissaan 2 250 euroa yhden vuoden aikana. Kotitalousvähennyksen omavastuuosuus on 100 euroa henkilöä kohden vuodessa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada esimerkiksi puolison kanssa yhteensä 4 500 euroa vähennystä. Jos 2 250 euron raja ei ylity, kannattaa vähennys hakea vain yhdelle henkilölle. Tällöin omavastuu vähennetään vain kerran.

Kun ostat kotitaloustyön yritykseltä, joka on merkitty ennakkoperintärekisteriin, voit vähentää työn arvonlisäverollisesta osuudesta 40 %.

Esimerkkilaskelma

Esimerkiksi Pönttöuuni 2000/700 mm 3590 € hinnasta 1745 € saa vuonna 2022 vähentää 40 %, josta omavastuuosuus on 100 € eli verotuksessa saa takaisin 658 €.

 Lue lisää kotitalousvähennyksestä 

Lämpöä ja mukavuutta kotiisi
Tupa Uunien pönttöuunilla

Yli 30 vuotta uuneja muuranneena voin todeta, että pönttöuunit ovat hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaiset. Pönttöuuni lämpiää nopeasti ja varaa pitkään lämpöä.

Petri Pakarinen